Vores rødder

Om Olney

olneyOlney er en købstad ikke langt fra Milton Keynes, fyldt med typiske engelske butikker. En af Englands mange floder, Great Ouse, løber tæt forbi byen og var i gamle dage en vigtig handelsåre som bragte varer og forbrugsgoder til og fra King’s Lynn så de kunne blive sendt til London eller over de store have.

Selvom tiderne skifter har folk stadig brug for at kunne transportere deres varer fra markeder, forretninger og butikker, og Templecoombe Ltd. er heldige med at være placeret midt i denne historie og kan føre den videre ved at hjælpe dig med at skaffe stærke, holdbare poser med iøjnefaldende budskaber som skiller sig ud i strømmen af den moderne verdens handelsveje.

 

Om ejeren

Danmark og England har altid på finurlig vis været forbundne, og det er de også for os. Da min far er dansk, har jeg gennem årene tilbragt mange dejlige somre i familiens sommerhus i Hornbæk.

Det er en tradition jeg har videreført til min egen familie og for mig starter ferien når vi kører om bord på DFDS færgen i Harwich. Vi elsker stranden og den helt specielle lykke ved at sætte tænderne i en gammeldaws isvaffel mens vi ser på bådene i havnen.Vi besøger vores danske familie og venner og har nogle hyggelige aftener sammen, og med to små drenge kommer vi ikke uden om et besøg i Tivoli eller på Bakken.