Guide til Køberen

Der er mange forskellige typer af poser som kan produceres i forskellige materialer og det kan være en smule forvirrende så vi har lavet en guide til dig som køber for at hjælpe dig med at forstå de forskellige typer poser vi kan levere og de mest almindelige anvendelsesmuligheder for disse poser. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt venligst vores veluddannede salgsteam som vil være behjælpelige med at finde den perfekte løsning til din virksomhed eller event.

Bare klik på overskrifterne nedenfor for at åbne købsguiden.

PAPIRSPOSER - Klik her for at se vores guide
Udformninger og materialer

Papirsposer fås i mange forskellige udformninger inklusive de økonomiske, maskinfremstillede papirsposer med fladt eller snoet håndtag, som er 100% genanvendelige og papiret kommer fra bæredygtige kilder.

Hvis du vil have en papirpose af endnu bedre kvalitet kan du vælge en lamineret pose med rebhåndtag eller en ulamineret pose. Disse poser er litografisk printede, lavet af højkvalitet coated karton og færdiggjort i hånden. De er stærke og har et forstærket stykke ved håndtaget.

Vi kan også levere poser til disken. De er økonomiske og kommer i brun og hvid, hvoraf den brune er genanvendelig.

Hvad bruges de til?

Papirsposer er et populært valg i detailhandlen og til take away restauranter idet de skaber blikfang, er holdbare og forholdvis billige. Papirsposer er også en rigtig god måde at præsentere gaver ved firma-events, bryllupper og detailhandelsudstillinger.

Vores poser til disken bliver brug af gavebutikker, sandwichbutikker og mange andre til at pakke små gaver, lykønskningskort og sandwicher.

Produktionstid og ordrestørrelser

Papirsposer med rebhåndtag

2 uger – Produktion i Storbritannien

4 uger – Produktion i Europa

10 uger – Produktion i Fjernøsten

Papirsposer med snoet eller fladt håndtag

1-8 uger afhængig af størrelse, mængde og detaljeniveau i tryk

Poser til disken

Cirka 6-8 uger

For specificationer af de enkelte poser, venligst se vores side om papirsposer.

POLYETHYLEN POSER - Klik her for at se vores guide
Udformninger og materialer

Polyethylen (PE) poser er et meget populært valg i større varehuse såsom Bilka, Netto og Fakta og de kan fås i et bredt udvalg af størrelser alt efter dit behov. Det mest populære valg er posen med forstærket håndtag som kan laves i mat eller gloss med op til 8 farver.

Hvad bruges de til?

Disse poser bruges primært hos større varehuse som Bilka, Netto og Fakta som en pålidelig, holdbar og billig bæreposeløsning. Disse poser er altid populære valg også for take away restauranter og havecentre.

Produktionstid og ordrestørrelser

Polyethylen poser med forstærket eller t-shirt håndtag

2-4 uger – Produktion i Storbritannien

14 uger – Produktion i Fjernøsten

Polyethylen poser med fladt flexiloop håndtag

4 uger

Polyethylen poser med snørelukning

4 uger – Produktion i Storbritannien

8 uger – Importeret

For specificationer af de enkelte poser, venligst se vores side om Polyethylen Poser

FORSENDELSESPOSER - Klik her for at se vores guide
Udformninger og materialer

Forsendelsesposer er lavet af letvægts polyethylen, kan printes med 4 farver og giver en vis beskyttelse til produkter gennem postsystemet. De kan have en permanent forsegling som betyder at posen skal rives op, men vi kan også tilbyde genlukkelige muligheder så din forsendelsespose kan bruges igen.

Vores forsendelsesposer inkluderer CoEx hvilket bruges til at forhindre at man kan se gennem posen hvilket gør dette til et mere sikkert valg.

Hvad bruges de til?

Forsendelsesposer er blevet endnu vigtigere med den store stigning i online salg, og bruges af et stort antal online butikker som en sikker, holdbart og billigt metode til at levere varer og samtidig reklamere for sig selv i processen.

Produktionstid og ordrestørrelser 

Cirka 4 ugers leveringstid og en minimum ordrestørrelse på 1000 stk.

For specificationer af de enkelte poser, venligst se vores side om forsendelsesposer. 

BOMULDSPOSER - Klik her for at se vores guide
Udformninger og materialer

Bomuldsposer kommer i et stort udvalg af størrelser, vægte og designer. Vi kan levere standard bomuld og bomuldslærred med både kort og langt håndtag, med eller uden kile. Vores Bomuldsposer kan farves og kan påføres silketryk efter dit valg og af høj standard.

Hvad bruges de til?

Bomuldsposer bliver i stigende grad brugt i detailhandlen for at give kunderne mulighed for at vælge mellem polyethylen (PE) poser og bomuld. De viser også at dit firma har omtanke for miljøet og forsøger at reducere forureningen. Bomuldsposer er også meget populære til ved udstillinger og firma-events for at give dit brand et boost og overtale potentielle kunder.

Produktionstid og ordrestørrelser

Cirka 1 uges leveringstid og en minimum ordrestørrelse på 250

For specificationer af de enkelte poser, venligst se vores side om bomuldsposer.

JUTEPOSER - Klik her for at se vores guide
Udformninger og materialer

Juteposer laves i forskellige størrelser og kan have langt, kort eller medium håndtag lavet af bomuld for at gøre dem holdbare og behagelige i brug. Vores standard juteposer er naturfarvede men kan farves hvis det ønskes, men dette forøger pris og leveringstid. Vi kan påføre juteposerne dit logo med silketryk i høj kvalitet.

Hvad bruges de til?

Den primære anvendelse har været udstillinger, firma-events og til videresalg, men jute poser bliver mere populære hos detailhandlende som nu ønsker at kunne tilbyde et udvalg af poser til deres kunder og på samme tid vise omtanke for miljøet.

Hvis du tilbyder juteposer kan dine kunder blive omvandrende reklame, idet de garanteret vil bruge denne pose mere end én gang.

Produktionstid og ordrestørrelser

Natur med silketryk – 2 uger, minimum ordrestørrelse 100 stk.

Specialdesign – op til 14 uger, minimum ordrestørrelse 1000 stk.

For specificationer af de enkelte poser, venligst se vores side om juteposer.

VÆVET PP POSER - Klik her for at se vores guide
Udformninger og materialer

Vævet PP poser laves i forskellige designer, inklusive Shopper Landskabsformat, portrætformat og den velkendte Ikea type. Vævet PP er et letvægts og holdbart materiale som kan tørres over, er litografisk trykt og kan leveres med mat eller gloss overflade.

Hvad bruges de til?

Disse poser tilbydes til de handlende som en langsigtet alternativ til den normale standard plastik bærepose og fordi de er holdbare, kan tørres over og dit motiv kan printes litografisk på dem, bliver dinne kunder omvandrende reklamer for dit firma.

Produktionstid og ordrestørrelser

Letvægt – 6 uger, minimum ordre 1000 stk.

Shopper og Ikea type – 12 uger, minimum ordre 1000 stk

For specificationer af de enkelte poser, venligst se vores side om Vævet PP poser.

UVÆVET PP POSER - Klik her for at se vores guide
Udformninger og materialer

Disse poser af uvævet PP er meget alsidige og kan printes med forskellige teknikker hvilket betyder at du kan få standarden med print på midten, eller du kan lade dit motiv brede sig over hele posen. Uvævet PP er meget stærkt og samtidig utroligt let.

Hvad bruges de til?

Uvævet PP er stærkt, let og kan printes med en række teknikker som giver dig en reklamefordel som gør disse ideelle til udstillinger, events og til videresalg til dine kunder som et langtidsalternativ til standard plastik bæreposer.

Produktionstider og ordrestørrelser

Silketryk med langt håndtag – 2-3 uger

Andre designer og printteknikker – 12 uger.

For specificationer af de enkelte poser, venligst se vores side om Uvævet PP poser.