Forsendelsesposer

I vor tids internetverden hvor flere og flere ting bliver købt over nettet, bliver forsendelsesposer med logo mere og mere populære.

Forsendelsesposer

Vælg din film:

Vi tilbyder et udvalg af film typer tilpasset dit behov, inklusiv LD Film, Co-Ex Film, CPP Film og metallisk film. KLIK HER for at se flere detaljer omkring hvilke typer film vi kan tilbyde.


Forsendelsesposer

Vælg forsegling eller håndtag:

Din forsendelsespose can færdiggøres med enten en permanent, genlukkelig eller dobbelt forsegling alt efter dit behov. Vi kan også indarbejde et håndtag i tilfælde af mere pladskrævende varer. KLIK HER for at vælge forsegling/håndtag.

Forsendelsesposer

Vælg størrelse:

Vi kan levere de fleste specialstørrelser du kan få brug for, men vi har gjort mønstrene på vores mest populære størrelser tilgængelige. KLIK HER for at vælge størrelse.Produktionstid:

Cirka 4 uger

Printmetode:

  • Pantone op til 8 farver
  • 4-farve process

Polyethylen tykkelse:

  • 60 my
  • 75 my
  • 100 my

Om biologisk nedbrydelige polyethylen poser

Et tilsætningsstof bliver tilblandet plastikken under produktionen, som nedbryder polyethylenen. Der er flere forskellige navne, men de virker på samme måde. Tilsætningsstoffet nedbryder polyethylenen når den udsættes for varme og lys; teknisk set starter processen på fabrikken. Læs mere.

Filmfarver:

  • Mange – spørg vores salgsrådgiver.

Der er en minimum ordrestørrelse

Opsætning

På den første ordre tilskrives et gebyr for opsætning. Vi kan give et overslag på dette når vi ser designet.