Design Processen

Specification af motiv

Vi hjælper gerne i tilfælde af spørgsmål og problemer angående motiver. Hvis du er usikker på noget, er du meget velkommen til at ringe eller sende os en e-mail. Vi hjælper gerne.

Trykfarver

Alle fabrikker som laver poser bruger pantone reference systemet til matching af trykfarver. Det er tilrådeligt at du giver os den originale pantone reference som dit logo eller motiv blev designet i, da det vil give dig det tætteste match på dine færdige poser. Hvis du ikke har dette og ikke kan få fat i det, kan du downloade pantone skemaet til at hjælpe dig med at vælge de(n) rigtige farve(r). Husk på at farver vist på computerskærme varierer noget, hvilket er grunden til at den orinale pantone er mest præcis.

Til slut, husk venligst at ethvert materiale man trykker på vil påvirke den endelige farve. For eksempel gør en brun kraft papir resultatet mørkere og mere afdæmpet, mens hvidt papir med gloss laminering vil løfte og lysne slutfarven.

NX plader

Kodak Flexcel NX Digital Flexographic System tillader dig at printe de samme høj-kvalitetsbilleder som er mulige at lave med dybtryk direkte på bæreposer med forstærket, fladt flexiloop eller snørelukning, hvorved man undgår mange af de begrænsning man ellers støder på ved analog eller eksisterende digital fleksografisk plade teknologi.


Motiv Format

Vi opfordrer kraftigt til at motiver og designs bliver leveret til os i følgende programmer: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Quark Xpress and Acrobat. Alle typer skal konverteres til omrids. Hvis dette ikke er muligt, kan det være nødvendigt at gentegne dit motiv.

Opløsning

Al raster design (ikke-vektor) skal leveres i minimum 300 dpi, og alle motiver leveret i mindre end 300 dpi kan blive uskarpe. Hvis dette ikke giver mening for dig, så lad det ikke afskrække dig – vi udregner en pris fra job til job baseret på det indsendte motiv.

Send us your Artwork Download Pantone Chart